Perinnepäivät täynnä toimintaa

Olipa huikee viikonloppu! Ensimmäiset innokkaat perinnepäivävieraat saapuivat jo torstaina, mutta virallinen ohjelma alkoi perjantaina PSILin esittelyllä. Tiloihimme ja projekteihimme tutustuminen oli vapaamuotoista kiertelyä, jonka aikana matematiikkalinjan entiset opiskelijat saivat nähdä ja kuulla työryhmien tekemisistä niiden omilla työpisteillä. Jutteleminen ja projektien demoaminen kiinnostuneille oli ainakin meidän työharjoittelijoiden näkökulmasta mukavaa.

Lauantaina ohjelmassa oli monenlaista; Esittelimme tutkielmamme ja saimme hyvää palautetta. Kuulemamme tilannekatsaus PSILin ja matematiikkalinjan toiminnasta toi täydentävää tietoa myös nykyisille opiskelijoille. Erityisen mielenkiintoista oli johdatus entisten matematiikkalinjalaisten kokoamaan teknologiamentorointikurssiin. Niin nykyisille kuin jo valmistuneillekin kurssille osallistuville linjalaisille on luvassa oppimista ainakin Angularin ja Bootstrapin parissa. Illalla poikien saunassa keskustelu PSILin kehittämisestä tulevaisuudessa jatkui kuulemma myöhään.

Sunnuntaina saimme osallistua vierailevan luennoitsijan pitämälle mallinnusluennolle. Yhteisen ohjelman lisäksi viikonloppua täyttivät mm. kuulumisten vaihtaminen ja pelien pelaaminen. Vauhtia ei viikonlopusta puuttunut, sillä kolmen päivän aikana kävijöitä laskettiin jopa yli sata!