Matematiikkalinja hakee STEM-opettajia

Päivölän opisto on Valkeakoskella jo 125 vuotta toiminut kansanopisto. https://www.paivola.fi/fi Päivölän matematiikkalinja on tehnyt huipputuloksia lukioikäisten matematiikan osaamisessa jo 25 vuotta. https://www.matematiikkalinja.fi/kilpailumenestys Matematiikkalinjalaisten työharjoittelusta vastaa PSIL Oy https://psil.fi. Toimimme tiiviissä yhteystyössä Valkeakosken tietotien lukion kanssa. Päivölän opistolla toimii myös luonnontiedelinja https://www.paivola.fi/fi/opintolinjat/luonnontiede/.

Etsimme Päivölään kahta vuosityöaikaista STEM opettajaa. (Science, Technology, Engineering & Mathematics ) toimintavuodeksi 2019-2020.

Päivölän opetus edellyttää sisäoppilaitosympäristön ja matematiikkalinjan opetuksen vuoksi valmiutta joustaviin työaikoihin ja ilta- ja viikonlopputöihin. Haemme joustavuutta, halukkuutta, kykyä ja ymmärrystä toimia nuorten opiskelijoiden kanssa sekä valmiutta monipuolisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Opetukseen liittyvien it -taitojen osaamisesta tai halusta opetella niitä on merkittävää hyötyä.

Toivomme saavamme nykyiseen tiimiimme kahden lisäopettajan myötä sopivan kombinaation fysiikan, matematiikan ja ohjelmoinnin/tietotekniikan osaamista. Arvostamme teollisuus- ja/tai ohjelmistoalan kokemusta ja/tai kokemusta tutkimustyöstä. Kokemus nuorisotyöstä tai harrastustoiminnasta nuorten kanssa (Partio tms.) tai opiskelijahuollosta on etu.

Kansanopistona opettajat tulevat työsopimussuhteeseen, ja osaaminen on tutkintotasoa tärkeämpää. Palkkaus perustuu yksityisen opetusalan työehtosopimukseen/vuosityöajassa olevat kansanopistot. https://www.sivista.fi/wp-content/uploads/2018/10/Yksityisen_opetusalan_tyoehtosopimus_2018_2021.pdf

Vuosityöajasta voidaan sopia, eli myös osa-aikaisuus on mahdollista. Työ voi alkaa kesälukukauden alussa kesäkuussa viikolla 26 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia 22.4. mennessä osoitteisiin jarkko.kettunen@paivola.fi cc esa.lappi@paivola.fi . Mahdolliset haastattelut on tarkoitus pitää sunnuntaina 28.4.

Päivölän sijainnin vuoksi ajokortista on etua. Asunnon hankinnassa avustetaan tarvittaessa.

Lisätietoja tehtävistä voivat antaa Matematiikkalinjan johtaja Jarkko Kettunen 0503057346 ja linjalla pitkään (1997-) toimineet Esa ja Merikki Lappi 0407542810 tai 0400534139 sekä Jesper Hjorth 040 567 2827.